Wind en wolken

None

In het weekeinde en de eerste dagen van de nieuwe week is het behoorlijk onbestendig weer. Wel lijkt de meeste neerslag vooral tijdens de avonden en nachten te passeren. Hoewel bewolking de overhand heeft, is er ’s middags soms ook ruimte voor wat zon.

In de nacht naar zaterdag volgt de passage van een frontensysteem met wind, bewolking en regenperioden. Zaterdag overdag is dit gebied grotendeels al het land uit, waarna het overdag meestal droog blijft er soms ruimte is voor een opklaring. Het wordt ’s middags tussen 12 en 14 graden, met een vrij stevige zuidwestelijke wind.

Zondag vallen wat buien; in de middag en ook de dagen daarna wordt het maximaal 10 of 11 graden. Zondag vallen er een paar buien. Maandag en dinsdag blijft het wisselvallig, met regen, wind en soms zon.