Kijken: twee jaar Shanghai vanuit een appartement op de 23ste

De smog die de wolkenkrabbers in de stad onzichtbaar maakt, het vuurwerk met oud en nieuw en een Shanghai Tower die steeds iets groter wordt. Joe Nafis verzamelde gedurende twee jaar een reeks mooie timelapses, allemaal geschoten vanuit zijn appartement op de 23ste verdieping.

Still uit video

De smog die de wolkenkrabbers in de stad onzichtbaar maakt, het vuurwerk met oud en nieuw en een Shanghai Tower die steeds iets groter wordt. De in Shanghai wonende Amerikaan Joe Nafis verzamelde gedurende twee jaar een reeks mooie timelapses, allemaal geschoten vanuit zijn appartement op de 23ste verdieping.

Producent, cinematograaf en motion designer” Navis, die de timelapse tot zijn specialiteiten rekent, maakte al eens eerder een mooie video over zijn Chinese woonplaats:

En nog meer werk van Nafis vind je hier.

    • Frank Huiskamp