Gabbers in Rotterdam

gaan // nachtleven Noisey cultuurpodium perron Zaterdagavond, 23:00 deur open, Schiekade 42, Rotterdam. Inl. vice.com

‘Als je uit volle borst Rotterdam zegt, zeg je natuurlijk ook uit volle borst gabber’, aldus Noisey, de organisatie van het magazine Vice. Zij presenteren zaterdagavond in het Rotterdamse Perron een ode aan het nachtleven van de stad. Rotterdam mag graag de bakermat heten van de enige puur Nederlandse jeugdcultuur ooit , dus zullen er een aantal gabberkopstukken aan de knoppen draaien. Maar ook danceclub Now&Wow, de organisatie van ‘partygoeroe’ Ted Langenbach, is van de partij, net als nieuwe initiatieven die op dit moment het nachtleven van Rotterdam bepalen, zoals Club Von Westen, Discoflamingo en het Rotterdamse platenlabel Clone Records. Gastenlijstplekken krijg je via de Vice-site.