Regenachtig

Het weerbeeld laat de komende dagen steeds minder droge perioden zien en de zonuren nemen af.

Donderdagavond breidt neerslag zich naar het zuidoosten uit en de nacht op vrijdag verloopt regenachtig. Bij een matige tot krachtige zuidzuidwestelijke wind koelt het af tot 11 graden.

Vrijdag is het vrij bewolkt met af en toe regen. Omdat die regen langzaam naar het zuidoosten trekt, kan later in het noordwesten ook de zon nog even doorkomen. Het wordt 13 tot 14 graden en er staat een matige tot aan zee vrij krachtige zuidwestenwind.

Ook na vrijdag blijft het wisselvallig. Er komen geregeld storingen over die bewolking en regen met zich meebrengen. De zon krijgen we dit weekeinde weinig te zien en het ziet ernaar uit dat de zondag tamelijk winderig zal verlopen. Het wordt dan 12 of 13 graden.