Overal giraffen?

None

Facebook // Giraffefoto Wel of geen giraffe Raadsel met foto als inzet http://thegreatgiraffechallenge.com/

Een groeiend aantal van je Facebookvrienden is waarschijnlijk opeens veranderd in een giraffe. Deze nieuwe profielfototrend heeft dit keer niets te maken met een goed doel, maar met een raadseltje dat het sociale netwerk overgaat: ‘Het is drie uur ’s nachts, de deurbel gaat en je wordt wakker. Onverwacht bezoek! Je ouders, en ze komen voor het ontbijt. Je hebt aardbeienjam, honing, wijn en kaas. Wat open je het eerst?’ Wie het niet weet, moet een week lang de profielfoto veranderen in een giraffe. Uiteraard maakt ‘het internet’ zich ook over deze onschuldige trend weer aardig druk. Het antwoord zou namelijk gegoogled kunnen worden en er woeden zelfs hele discussies of het antwoord dat wordt goedgekeurd wel echt correct is. Internet op z’n best dus.

    • Anke Meijer