Hello Goodbye, maar nu zonder Joris Linssen

Zien Amusement

Hello Goodbye

Nederland 1, 21.30-22.15u.

Acht jaar heeft hij het gedaan, maar Joris Linssen voelde zich bevrijd toen hij begin dit jaar had aangekondigd te stoppen met Hello Goodbye, het programma waarin hij empathische gesprekken voerde met mensen die op Schiphol wachtten op terugkerende vrienden of verwanten.

Zijn opvolger Klaas Drupsteen, vanavond voor het eerst actief in de rol van Linssen, wordt door de NCRV de ‘gedroomde opvolger’ genoemd. Drupsteen (Zwolle, 1966) studeerde journalistiek en kwam daarna terecht bij de NCRV als presentator van onder andere de televisieprogramma’s Goedemorgen Nederland en Het Hoogste Woord. Ook presenteerde hij diverse radioprogramma’s, waaronder het nachtprogramma Casa Luna.

Hello Goodbye wordt sinds 2005 uitgezonden door de NCRV op Nederland 1 en wordt geproduceerd door BlazHoffski, dat tegenwoordig grotendeels in handen is van Warner Brothers.

Het concept van Hello Goodbye is verkocht aan vijftien landen, waaronder Duitsland, Australië, Frankrijk en Mexico; de Amerikanen verzorgen de internationale distributie. In Nederland trokken de afleveringen in het vorige seizoen gemiddeld ruim 1,5 miljoen kijkers.