@katieholmes212

None

Lezen // twitter Katie Holmes Katie Holmes is terug twitter.com/ katieholmes212

Katie Holmes zit sinds 25 oktober op Twitter. In de eerste twee dagen vergaarde de actrice al bijna 35.000 volgers. De komst van Holmes op het sociale medium is veelzeggend. De 34-jarige verdween tijdens haar huwelijk met Tom Cruise van de aardbodem. Pas na haar plotselinge en bliksemsnelle scheiding van de bekende acteur, maakte zij langzaam haar rentree in de Amerikaanse spotlights. Zangeres en tegenspeler in haar nieuwe film The Giver, Taylor Swift, wordt gezien als degene die Holmes zover kreeg een account aan te maken. Tekenend is het nummer 212 in de account van Holmes, dat slaat op het netnummer van New York. In deze stad diende zij haar scheidingsdocumenten in en bleef ze wonen na de breuk met Cruise.