Katie bevrijdt zich van Tom

Katie Holmes zit sinds 25 oktober op Twitter. In de eerste twee dagen vergaarde de actrice al bijna 35 duizend volgers. De komst van Holmes op het sociale medium is veelzeggend. De 34-jarige actrice verdween tijdens haar huwelijk met Tom Cruise vrijwel van de aardbodem. Pas na haar plotselinge en bliksemsnelle scheiding van de bekende acteur en Scientology-aanhanger vorig jaar, maakte zij langzaam haar rentree in het Amerikaanse spotlicht. Zangeres en tegenspeler in haar nieuwe film The Giver, Taylor Swift (24), wordt door entertainmentbladen gezien als degene die Holmes zover heeft gekregen om op Twitter een account aan te maken. De eerste tweet van @KatieHolmes212 was dan ook een foto met de cast van de film in Zuid-Afrika. Tekenend is het nummer 212 in de account van Holmes, dat slaat op het netnummer van New York. Hier diende zij haar scheidingsdocumenten in en bleef Holmes wonen na de breuk met Cruise.