Hij was uit op een trio met mij

Ik zit nu bijna een jaar op Tinder. Het leukste van de app: het liken en afkeuren van mensen. Dat klinkt heel slecht, maar zo’n vleeskeuring is enorm verslavend. Heb je een match, dan is dat een goede boost voor je ego. Maar ik ben wel realistisch, ik denk niet dat ik mijn droomman op Tinder ga vinden. Daarvoor is het net niet serieus genoeg. Een date via de app heb ik nog niet gehad, maar ik ben in de kroeg wel eens jongens tegengekomen die ik op Tinder al had gespot. Het aanbod van mannen op de app is echt een bodemloze put. Ik woon in Amsterdam en in mijn omgeving zitten voornamelijk corpsballen en toeristen. Niet echt mijn smaak. Het zou beter zijn als je je eisen qua uiterlijk en interesses etcetera kan aangeven. De ergste openingszin die ik heb gehoord was: ‘Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen?’ Die jongen heb ik gelijk geblokkeerd. Ook had ik een keer een match met een dj uit Amsterdam. Leuke man dacht ik. Totdat hij me op een gegeven moment vroeg of ik een trio wilde met hem en zijn vriendin. Ik dácht het niet! Sindsdien sta ik minder open voor een real-life date via Tinder. Je weet maar nooit wat je te wachten staat.