Het aanbod mannen is wat karig

Sinds april dit jaar zit ik op Tinder. Ik was nieuwsgierig naar wie ik er zou tegenkomen en daarbij vind ik het stiekem heerlijk om mensen puur en alleen op hun uiterlijk te mogen beoordelen. Ik kom net uit een lange relatie en heb niet echt behoefte aan een nieuwe. De app heeft voor mij een entertainende functie. Ik houd van een beetje onschuldig flirten. Ik heb nog geen date gehad. Wel ben ik een paar keer gevraagd iets te gaan drinken, maar meestal woonde mijn match te ver weg. Ik heb bij mijn instellingen de maximale afstand geselecteerd zodat ik zoveel mogelijk mannen te zien krijg. Het aanbod echt knappe mannen vind ik wat karig. Negen van de tien keer is het eigenlijk niks; te jong, ze hebben oninspirerende en ordinaire zelfportretjes of ze staan samen met hun vriendin op de foto. Laat maar zitten, denk ik dan. Laatst moest ik voor mijn werk naar Parijs. Daar zette ik 's avonds in mijn hotelkamer natuurlijk gelijk Tinder aan. Gevolg, een stuk of wat knappe Fransosen in mijn match-lijst. Eentje vroeg me laatst om af te spreken. ‘Next time when I’m in Paris I’ll let you know...