Eén droge dag

De atmosfeer is inmiddels behoorlijk tot rust gekomen. Vanavond staat aan zee nog slechts een vrij krachtige westenwind. Het is wisselend bewolkt en er valt nog een enkele bui.

Komende nacht koelt het lokaal af tot 5 graden. Onder invloed van de uitloper van een hogedrukgebied boven Zuidwest-Europa verloopt de woensdag grotendeels droog, met van tijd tot tijd zon. De zuidwestenwind is matig en op de stranden af en toe vrij krachtig, 3 tot 5. De temperatuur stijgt tot 13 graden.

De weersverbetering is van korte duur, want in de tweede helft van de week zorgen nieuwe storingen voor wisselvallig weer met, vooral aan zee, een soms stevige zuidwester. Donderdag begint nog droog met zon, maar ’s middags raakt het bewolkt en later volgt regen, bij temperaturen van 11 tot 13 graden.