Een date heb ik nog niet gehad

Vrienden zaten al op Tinder en uit nieuwsgierigheid heb ik het ook geïnstalleerd. Ik gebruik de app nu bijna 2 maanden. Een leuk tijdverdrijf, want er komen een hoop mooie vrouwen voorbij, althans op de foto. Dat is nooit vervelend. De psychologische afstand tussen jou en je match is groot. Je weet nooit wie er echt achter de foto zit. Een date heb ik nog niet gehad, dat vind ik een beetje overdreven. Ik ben niet zo’n grote chatter. Na een kwartiertje kletsen over wie wat doet, waar vandaan komt en een paar flauwe grappen is het wel weer mooi geweest. De variëteit aan vrouwen is groot. Een tijdje terug chatte ik met een meisje dat 8.000 kilometer van mij vandaan woonde volgens de app. Na 1 minuut was dat nog maar 3000 kilometer. Maar er waren nog meer rare dingen. Ze vroeg of ik haar niet eens eerder had ontmoet en of ik het een en ander bij haar voor elkaar kon krijgen. Ik hou de details maar even voor mezelf. Uiteindelijk werd ik verder verwezen naar een webcamprofiel.