Kijken: Batman in The Silence of the Lambs of The Exorcist? Past prima

Geen Georgie tegen wie Stephen Kings horrorclown It vanuit de goot praat, geen pastoor aan het bed van een bezeten Regan in ‘The Exorcist’. Nee, Batman (en bad guy Bane). De knutselaars van PistolShrimps plakten de stripheld in klassieke horrorfilms, ter ere van Halloween. Naast eerdergenoemde films komen ook bekende scènes uit onder andere ‘The

Geen Georgie tegen wie Stephen Kings horrorclown It vanuit de goot praat, geen pastoor aan het bed van een bezeten Regan in ‘The Exorcist’. Nee, Batman (en bad guy Bane). De knutselaars van PistolShrimps plakten de stripheld in klassieke horrorfilms, ter ere van Halloween.

Naast eerdergenoemde films komen ook bekende scènes uit onder andere ‘The Ring’, ‘The Omen’ en ‘The Silence of the Lambs’ langs. Batmans stem is niet echt waarom je het filmpje moet bekijken, maar het knip- en plakwerk verdient een ruime voldoende.

Het is trouwens al het derde filmpje in de ‘reeks’. Batman is door de makers al eens vaker in klassieke films geplakt: