LuckyTV doet een dagje NOS tijdens de (media)storm

Still uit LuckyTV

De zware herfststorm, die vandaag over Nederland trok, was natuurlijk het gesprek van de dag. En toegegeven, met windstoten van 152 km per uur en windkracht 12 was het dan ook de zwaarste storm sinds 1990. LuckyTV stak in het afsluitende filmpje voor het programma DWDD vanavond een klein beetje de draak met alle aandacht.

Verschillende media pakten vanzelfsprekend groot uit met de storm. Ook nrc.nl zelf hield praktisch de hele dag een liveblog bij. Op twitter merkten sommige mensen dan ook op dat het af en toe wel leek of er vandaag geen ander nieuws was.

De storm leverde voor media dan ook mooie plaatjes op van omgevallen bomen, schade aan auto’s en huizen en hoge golven aan de kust. Voor Nederland toch geen alledaagse taferelen. En vanzelfsprekend gaven ook de standupjes van de verslaggevers die met hun wapperende haren rechtop in de wind stonden, een heel actief en fier beeld.

De manier waarop de NOS berichtte over hoe Nederland de storm beleefde, was voor LuckyTV kennelijk een mooie aanleiding met de omroep mee te lopen. En daarmee bracht hij mooi in beeld hoe de NOS beleefde, hoe Nederland de storm beleefde.