Suárez is helemaal terug, maar de Goal van het Weekend is van..?

Franck Dja Djédjé? Albert Adomah dan. Nee? Oké, Luís Suárez. Yep, hebben we de aandacht nu? Mooi zo. En onze ouwe eredivisievriend maakte nog niet eens dé goal. Vamos!

3. Franck Dja Djédjé (FC Chornomorets)

Wat wel opvallend is aan Franck is dat hij als twaalfjarig gastje uit Ivoorkust naar Parijs kwam, een jaar later door Paris Saint-Germain werd opgepikt, alle Franse jeugdelftallen doorliep, toen opeens voor Ivoorkust koos en daarna eigenlijk plots in Oekraïne speelde. Ergens is dat niet helemaal goed gegaan met Franck. Maar ja, toch deze goal dit weekend:
http://youtu.be/mB5OCuBIRAQ

2. Luís Suárez (Liverpool)

Hij was ongeveer een dozijn wedstrijden geschorst vanwege een eetprobleem en nu is-ie vier wedstrijden terug: zes goals en twee assists. Dat mag gevierd worden, en zo vaak hebben we trouwens ook weer niet een kopbal (gemeten snelheid: 61 km/u) in deze rubriek.

1. Daniel Sturridge (Liverpool)

Liverpool mag niet klagen: met twee man in Goal van het Weekend, maar ook naast Suárez een spits die tot nu in op één na alle (9) competitiewedstrijden scoorde. Sturridge maakte zaterdag een heerlijke goal, hoewel de soortgelijke treffer van Albert Adomah (Coventry City) er ook zeker mocht zijn. Overigens deden Mike van Duinen en Thierry Henry het ook leuk, maar wij gaan toch voor Sturridge:
http://youtu.be/RKDqBi8OW9A?t=5m1s

    • Jules Seegers