Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Media

Wat is nrc.next op zaterdag?

Welkom in nrc.next op zaterdag! nrc.next is een jonge krant die de lezer wil helpen de wereld te begrijpen op een manier die inspireert en tijd bespaart. Wij gaan ervan uit dat u het meeste nieuws al wel heeft gehoord, maar nieuwsgierig bent naar het waarom.

Met deze compacte, betaalbare zaterdagkrant hopen we mensen te bereiken die ook in het weekend graag goede artikelen lezen, maar geen behoefte hebben aan een uitgebreid pakket met vier of meer bijlagen. Er is immers nog wel meer te doen!

Hoe zit next zaterdag in elkaar? In Weten de actualiteit, in Denken meningsvorming, in Doen tips. In onze enige bijlage, offline, experts over recht, technologie en psychologie, columns van Bas Heijne en Georgina Verbaan en vooral, denken wij, goede journalistiek waarvoor echt de tijd is genomen.

chef nrc.next