Schietincident marinebasis Tennessee - twee mensen neergeschoten

Op een marinebasis in Millington, Tennessee zouden gewonden zijn gevallen, zo melden verschillende Amerikaanse media op Twitter. Het zou om een uit de hand gelopen ruzie gaan, meldt RT. De marine bevestigt dat er twee mensen zijn geraakt, zo meldt persbureau AP.

Twitter avatar WFLACandace CandaceMcCowanWFLA Here on scene in Millington http://t.co/C7OPzIOQvV

De militairen die gewond zijn geraakt werden overgebracht naar het ziekenhuis. Ze waren niet zwaargewond. De een was geraakt in zijn voet, de ander in zijn been. De schutter, een ex-marinier, zou inmiddels zijn opgepakt en de basis is afgesloten. De marinebasis Mid-South telt meer dan 7.500 man die er werken. De basis functioneert als het hoofdkwartier van verschillende marinediensten.

Vorige maand kwamen bij een schietpartij op de marinebasis in Washington D.C. dertien mensen om het leven. De schutter die onder de doden was, had psychische problemen.

    • Anouk Eigenraam