Conference in eettent voor één man publiek

“Ik ben single en net als alle vrijgezellen heb ik wel een prostitutie geprobeerd. Het was geweldig, ik heb zeven dollar verdiend.” In de serie Comedy Drop lopen stand-up comedians openbare gelegenheden binnen om daar een geïmproviseerd optreden te doen. Als kijker zit je in een drietrapsraket van gêne. Het ‘publiek’ is nauwelijks geïnteresseerd, de

“Ik ben single en net als alle vrijgezellen heb ik wel een prostitutie geprobeerd. Het was geweldig, ik heb zeven dollar verdiend.” In de serie Comedy Drop lopen stand-up comedians
openbare gelegenheden binnen om daar een geïmproviseerd optreden te doen. Als kijker zit je in een drietrapsraket van gêne. Het ‘publiek’ is nauwelijks geïnteresseerd, de meeste grappen zijn niet leuk en ook de filmpjes van deze optredens worden nauwelijks bekeken. Liam McEneaney bijvoorbeeld maakt zijn grap over prostitutie tegenover precies één eter in een fastfood-tent. Zoveel masochisme, dat is wel weer bezienswaardig.

    • Herbert Blankesteijn