In beeld

Kleine prins George gedoopt

De Britse prins George wordt vandaag gedoopt. Justin Welby, sinds begin februari aartsbisschop van Canterbury, verricht de ceremonie. De doop vindt plaats in St. James's Palace in Londen. Zijn vader William werd in 1982 gedoopt op Buckingham Palace. Bij de doop van George Alexander Louis, die 22 juli ter wereld kwam, zijn alleen directe familie en vrienden van zijn ouders William en Kate aanwezig. Ook de peetouders van George zijn erbij. Dat zijn zeven vrienden en familieleden van het paar, zo werd vandaag bekend. George draagt tijdens de ceremonie een replica van de doopjurk die de dochter van koningin Victoria in 1841 droeg. De satijnen jurk is bezet met een kanten laag en werd gemaakt door Angela Kelly, de couturier van koningin Elizabeth.
William en Kate met zoontje George en koningin Elizabeth .
AFP / John Stillwell
De kleine George laat het over zich heenkomen.
Reuters / John Stillwell
Het paar bij de doop.
AFP / John Stillwell
De trotse moeder met haar zoontje.
AP / John Stillwell
Prins William en zijn vrouw Kate arriveren voor de doop van hun zoontje.
AP / Matt Dunham
Fans zitten tegenover St James's Palace.
AFP / Carl Court
AP / Alastair Grant
Prins Charles (L) arriveert bij St James's Palace voor de doop van prins George.
Reuters / Olivia Harris
AP / Alastair Grant
Reuters / Paul Hackett
AP/ Alastair Grant
Reuters / Paul Hackett
AFP / Carl Court
Reuters / Toby Melville