Gazza laat van zich horen

None

Honderdduizend voetbalfans stonken eerder deze maand in een wrede grap. Ze dachten dat Arsenal-legende Dennis Bergkamp een Twitter-account had aangemaak onder de naam ‘@DBergkamp1969’. Het bleek een nepaccount te zijn. Gelukkig konden de fans troost vinden bij een andere grootheid van het Engelse voetbal: Paul Gascoigne. Althans, als ze over hun trots heen konden stappen. Gascoigne zorgde er in 1991 voor dat Arsenal de halve finale verloor in de FA Cup, met een briljante vrije trap voor Tottenham Hotspurs. Het weerhield ‘Gazza’ niet om sinds zijn komst op het sociale medium op 8 oktober al bijna 350.000 volgers te verzamelen. Veel tweet hij niet, op moment van schrijven heeft iets meer dan twintig tweets de wereld ingestuurd. Uiteraard over voetbal, maar ook over zijn recente doodverklaring op internet. Gascoigne: „Ik ben naar de apotheek geweest om van het hoesten af te komen. Dank voor de zorgen. Liefs Gazza x”.