Dance bij ADE vanaf de bank

Genoeg dance op zaterdagavond, ook voor wie binnen wil blijven en het Amsterdam Dance Event (ADE), dat t/m zondag duurt, moet missen. Op Nederland 3 is de documentaire Up Close: In Extase te zien. Ruud Pelgrum werkte zeven jaar aan deze film over de wereld van de dance. Acht dj's vertellen over hun activiteiten en laten zien wat ze in de studio doen. De camera staat ook naast hen op het podium, waar we zien hoe ze proberen de zaal in trance te brengen. Bekijk alvast de trailer: inextase.nl/trailer.html

Nederland 3, 21.30-22.40 uur

3FM zendt de hele zaterdagnacht live uit vanaf ADE. Vanuit een studio in de kelder van Paradiso en diverse andere locaties van ADE zijn reportages, interviews en dj-sets te horen. Met achtereenvolgens Ajouad el Miloudi, Paul Rabbering en Tomas Delsing.

3FM, 22.06-06.00 uur