‘What’s happening here?’ - Bekijk het bijzondere aanzoek van Justin Baldoni

Justin vraagt Emily ten huwelijk.
Justin vraagt Emily ten huwelijk. Screenshot YouTube

Justin Baldoni is stapelverliefd op zijn vriendin Emily Foxler en van plan haar ten huwelijk te vragen. Net als ieder ander wil hij daar een speciaal moment van maken. En het lijkt erop dat dat gelukt is.

Het begint in het restaurant waar hij zijn grote liefde voor het eerst ontmoette. Dat klinkt wat standaard, maar al snel blijkt dat hij meer uit de kast heeft getrokken dan enkel een reservering. Baldoni, die zelf acteur en regisseur is, maakte over zijn aanzoek een film van 27 minuten.

De film start met Baldoni, die zijn vriendin opbelt en vraagt naar het restaurant te komen. Daar aangekomen begint het haar langzaam te dagen wat er aan de hand is. Toch kan ze in het begin alleen ‘what’s happening here?!’ uitbrengen. Even later verschijnt Baldoni op een scherm en neemt hij haar mee op zijn ‘reis’ richting het aanzoek.

Baldoni gaat langs bij een radiostation waar hij praat over Foxler, hij zingt voor haar, danst mee in een flashmob, is te zien in een filmtrailer en we zien beelden van Emily en van hen samen. Uiteindelijk komt Baldoni bij het restaurant aan, waar een toch ietwat emotionele Foxler op hem zit te wachten en hij haar ten huwelijk vraagt.

Nu zijn dergelijke aanzoeken niks nieuws, een simpele zoekopdracht op YouTube laat zien dat het vol staat met aanzoeken in alle soorten en maten. Wat Baldoni’s aanzoek vooral tussen de anderen doet uitspringen is het feit dat hij maar liefst 27 minuten de tijd neemt om aan zijn vriendin uit te leggen hoeveel hij van haar houdt en waarom hij met haar wil trouwen.

En dat zorgt dan ook voor wat aandacht bij buitenlandse media, zoals Nine MSN, Daily Mail Online, de Britse Metro en de Canadese nieuwssite van Yahoo.

Zo vroegen anderen hun grote liefde ten huwelijk:

    • Nando Kasteleijn