Een T. rex als zwoele aanbidder

„Azog genoot van het hete ruwe schrapen van zijn tong op haar gevoelige huid.” Het klinkt als een zin uit een bouquetroman, maar de erotische verhalen van Alara Branwen en Christie Sims, zijn dat niet. Bovenstaande zin komt uit In the Velociraptor’s Nest. Branwen en Sims vervangen de aantrekkelijke piraat of de exotische prins voor een bloeddorstige Tyrannosaurus rex of een logge Triceratops.

Dinosaurus-erotica is een nieuw subgenre binnen de monster-erotica. (Boekjes met bijvoorbeeld minotaurussen en weerwolven in de hoofdrollen.) Het ligt in het extreme verlengde van Bram Stoker’s Dracula of recenter de Twilight-reeks.

De verhalen van de twee studenten wiskunde en boekhouden aan de Texas A&M University zijn voor drie dollar te krijgen op Amazon. Het duo geeft ze zelf uit, geïnspireerd door E.L. James’ Vijftig Tinten Grijs.

De verhalen van een kleine twintig pagina’s zijn geen bestsellers, maar wel lucratief, onthulden Branwen en Sims deze maand in New York Magazine. Sims: „Hoeveel zeggen we niet, maar het is meer dan een bevriende ingenieur per maand bij Boeing verdient.” Het tweetal heeft inmiddels een kleine tweehonderd e-books op hun naam. Alhoewel, Sims en Branwen zijn pseudoniemen. „Hier zetten we toch niet onze echte namen bij?” Geaccepteerd is dinosauruserotica nog lang niet.