Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Sport

Robbie Williams onthult eerste lied van nieuw album met swing, Swings Both Ways

Robbie Williams heeft de eerste single van zijn nieuwe album onthuld. Go Gentle, dat op 11 november verschijnt, staat sinds vrijdag op Youtube. Williams komt dit jaar met zijn tweede swingplaat, Swings Both Ways. Van het hele album staan teasers op YouTube, waaronder I Wanna Be Like You, uit de Disney-film Jungle Book. De titeltrack is een duet met Rufus Wainwright. Twaalf jaar geleden kwam Williams ook met een swingalbum. Swing When You're Winning.

Williams is donderdag in Paradiso in Amsterdam te gast vooreen opname van het tv-programma College Tour, dat vrijdag wordt uitgezonden. (Novum)