Eten uit de vuilnisbak

None

Gratis // Eten Waste & Glory Wereldrecordpoging koken 15 en 16 oktober, Pauluskerk in Rotterdam, 38 uur achter elkaar

Elke dag belandt er voedsel in de vuilnisbak dat er niet in had gehoeven. Waarom niet? Omdat je er nog een heerlijke maaltijd van kunt maken. Chef-kok Robbert van Gammeren laat dat dinsdag en woensdag zien in de Pauluskerk in Rotterdam. De hele dag kun je de pas heropende kerk binnenstappen voor een ontbijt, lunch, diner en workshops – samengesteld van ‘waste food’. De kok wil door 38 uur non-stop in de keuken te staan, een wereldrecord ‘koken met waste’ vestigen. Dinsdagavond kun je zelf meehelpen door groenten te snijden en te hakken. En dan niet gewoon aan de snijtafel, maar dansend op de beats van een dj. Na het snijden kun je genieten van een lekkere soep, bereid door Van Gammeren. De opbrengst van de actie gaat naar Pauluskerk Vluchtelingenwerk. Meer informatie via www.38hwasteandglory.nl.