In beeld

Strips en series nageleefd in New York

Hawkgirl, Superman, Penelope Pitstop, Batman... je kunt ze dit weekend allemaal tegenkomen op het New York Comic-Con festival, dat gehouden wordt in het Jacob Javitz Convention Center in Manhattan. Tienduizenden liefhebbers van strips, games, fantastyfilms en tv-drama zijn op het festival bijeen. De organisatie heeft gisteren excuus aangeboden wegens het gebruiken van de Twitter- en Facebook-accounts van bezoekers van de Comic-Con om reclame te maken voor het festival. Deelnemers bleken na hun aanmelding ongevraagd tweets en Facebook-berichten naar al hun vrienden te sturen, waarin de bijeenkomst werd aangeprezen.
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
AFP / Timothy Clary
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar
Reuters / Mike Segar