Authentiek

Een klassiek genre: het verhalende (lyrische) gedicht, in strak ritme, ook geschikt als liedtekst. Floor Rusman bezingt het sentiment van ‘oud’ en ‘oer’.

None

Grootschalig is het nieuwe ongezellig Wij adoreren streek, lokaal en puur Het is niet duur, beloven wij u stellig En ook nog beter: terug naar de natuur!

Wij willen ham van eikenhouten planken Rabarber volgens oma’s receptuur Prosecco van geselecteerde ranken Organisch zeezout uit de Côte d’Azur.

Wij willen aandacht voor de aardes spankracht Wij eisen passie van de producent Gelukkig: duurzaamheid en ware ambacht Manifesteren zich nu als een trend.

De Marqt verschaft de koper naar believen Producten van een goed bevriende boer Dit alles vers en zonder additieven Maar wel met adjectieven: ‘echt’ en ‘oer’.

Ook elders zijn te koop de chiazaden Quinoa, gierst en spelt voor weinig geld Geen lange fietstocht meer voor Bionade Of EkoPlaza-kropsla van het veld.

Echt waar, wij barsten van de idealen Dorset ontbijtgraan is voor ons een must

Bij Burgermeester kun je burgers halen Die fair gemaakt zijn, van milieu bewust.

Grootschaligheid kan leiden tot depressie Consumptie maakt de samenleving ziek Verzet is nodig tegen de commercie Wij gaan voorop, want wij zijn authentiek.