voor kinderen

None

Rupsje Nooitgenoeg

Het bekende prentenboek van Erik Carle komt tot leven in deze theatervoorstelling als André Verhagen van Poppentheater Het @penstaartje het voorleest. Rupsje Nooitgenoeg eet en eet, wordt groter en groter, maakt een cocon en verandert in een wonderschone vlinder. Boodschap van de voorstelling met liedjes: wie wil groeien moet goed eten!

12 en 13 okt, Poppentheater de Zilveren Maan, Landgoed Elswout, Overveen.

Kies je koning

In de herfstvakantie kun je in het Openluchtmuseum je favoriete koning of koningin kiezen. Nederland heeft zeven vorsten gehad sinds 1813. En op zeven plaatsen in het museum staan enthousiaste onderdanen van deze koningen en koninginnen klaar om de bezoekers te overtuigen dat hun vorst(in) de allerbeste is. Dagelijks om 16.30 uur spreekt de winnende vorst het volk toe.

12 t/m 27 okt, Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem.