Me, my flesh and I

None

Gaan // Voorstelling Het lichaam van nu Live voorstelling over het menselijk lichaam anno 2013; morgen om 20.30 uur in TrouwAmsterdam

Een voorstelling over het lichaam. Dat is kortweg wat het evenement Me, my flesh and I is, morgen te zien in TrouwAmsterdam. Het wordt een mobiele voorstelling, waarbij het publiek van plek naar plek wordt geleid, en steeds een kleine act krijgt voorgeschoteld. Zo is er een breakdance-act te zien, een tapdancenummer, en nog vele andere optredens waarin het lichaam centraal staat. Zo komt een wetenschapper een anatomieles geven. Eerst was de bedoeling om dit met een echt lijk te doen, vertelt medeorganisator Richtje Reinsma. „Maar dat zou wel erg spannend voor het publiek”. Ook is er veel muziek te horen: er wordt een ‘transgenderballade’ gespeeld, met tekst die is geïnspireerd op uitspraken van transgendermodel Valentijn de Hingh. Reinsma noemt het evenement een „poëtische zoektocht naar de stand van ons lichaam”.