Barry Badpak op de markt

None

Tijdens de levensduur van een smartphone maken en verzamelen gebruikers duizenden of tienduizenden foto’s. Beelden van feestjes, festivals of beurzen waar je na een jaar of twee geen idee meer van hebt waar je was, wie op de foto staan en wat je aan het doen was. PicScribe voor Android biedt uitkomst. De app maakt het mogelijk om metadata bij de opgeslagen foto’s op je telefoon toe te voegen en te bewerken: bijvoorbeeld ‘Leids Ontzet 2013’ en ‘Barry Badpak op de Beestenmarkt’. Op die manier kun je al je foto’s van het jaarlijkse feest in Leiden ordenen op evenement en gebeurtenis. Om dat te doen voor de foto’s die je al hebt, is veel werk, maar de app biedt ook de mogelijkheid om meteen na het nemen van een foto metadata toe te voegen. De app is eenvoudig en biedt een elegant alternatief op de standaard galerijfunctie voor Android.

Hans Klis

    • Hans Klis