Altijd beter dan wij

None

Actrice Gwyneth Paltrow werd in april door de lezers van In Touch Magazine uitgeroepen tot meest gehate ster in Hollywood. Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen bij de titel van dit Amerikaanse roddelblad, maar media uit de hele wereld namen het bericht gretig over. Door People werd de echtgenote van Coldplay-zanger Chris Martin echter weer uitgeroepen tot mooiste vrouw van 2013. De meningen over Paltrow zijn dus nogal verdeeld.

Wie zelf wil oordelen over deze creatieve duizendpoot – actrice, zangeres, kookboekenauteur, model – kan dat doen aan de hand van haar Twitter-account.

Of haar Instagram, waar zij sinds vorige week ook te vinden is. Vanity Fair bevestigde meteen de haat-liefdeverhouding met Paltrow door cynisch te stellen dat zij wel weer „beter zal kunnen instagrammen dan wij” gewone stervelingen, aangezien ze in alles beter en perfecter is.