Kijken: een enorme roze pony, een dronken dief en een goede afloop

Een levensgrote knalroze zelfgemaakte houten My Little Pony, daar gaat dit filmpje over. De Deen Thomas Dambo maakte dit bouwwerk van sloophout, sierde het park ermee op, en startte een onderzoek toen bleek dat deze was gestolen.

Met behulp van Facebook ging hij op zoek naar de dief. En met succes, want al snel meldde een getuige zich: rond twee uur ‘s nachts zijn er twee mannen gesignaleerd die de pony meenamen. De ponybouwer achterhaalde het adres van de dief en ging met camera verhaal halen.

De dader biechtte het hele verhaal eerlijk op: zijn vriendin is dol op roze pony’s. En wat is er leuker om wakker te worden naast een metershoge My Little Pony, dacht hij vervolgens, en maakte er in een dronken bui werk van. “Wat romantisch” was de reactie van Dambo en hij nam zijn pony mee, die inmiddels weer op een plek staat waar iedereen ervan kan genieten.

http://www.youtube.com/watch?v=FQLZwvnU55I&hd=1