Kennedy package for two

Het zal niemand ontgaan zijn het dit jaar 50 jaar geleden is dat president Kennedy werd vermoord. Media-aandacht genoeg. Vooral DALLAS memoreert het in alle toonaarden, met herdenkingsconcerten en tentoonstellingen, city tours, zelfs souvenirs. Het hotel in Fort Worth waar de Kennedy’s overnachtten (toen het Texas hotel, nu een Hilton) biedt een Special Kennedy Overnight Package for Two (inclusief een herdenkingsspeldje), zij het niet in hun toenmalige suite (no. 850), want die bestaat niet meer. Het Cartermuseum bedacht een andere manier om geld te verdienen aan de tragische gebeurtenis: het verzamelde alle kunstwerken die toen in hun suite waren neergezet en maakt er een nieuwe expositie van. The Art Exhibition for the President and Mrs. John F. Kennedy heet die voluit. cartermuseum.org