Hooguit knipoog

Zaterdag is er weinig zon, zeker ’s ochtends. In het westen en noorden is het waarschijnlijk nevelig. Ook kan er verspreid mist voorkomen, afhankelijk van opklaringen in de nacht. In het oosten en zuidoosten hangt veel bewolking, doordat daar een frontale golf langs trekt. Mocht deze golf wat verder uitslaan, dan loopt ook het midden en noordoosten kans op een bui.

Ondanks het grijze weer met hooguit een knipoog zon (aan de kust twee uur maximaal, landinwaarts een uur) wordt het ’s middags toch tussen 17 en 19 graden. De wind is zwak tot matig, uit west of noordwest.

Vanaf zondag volgt een periode met rustig najaarsweer. Er is regelmatig bewolking, ook af en toe zon en tijdens de nachten komt lokaal mist voor. Het blijft vrijwel overal droog en het wordt 14 tot 17 graden.