voor kinderen

None

Kinderboekenweek

Voor jonge boekenwurmen is er tijdens de Kinderboekenweek weer van alles te beleven. Illustrator Loes Riphagen geeft tekenlessen. De auteur van het kinderboekenweekgeschenk Hamen van Straaten en cabaretier Pieter Derks maken een theatervoorstelling. En kinderboekenschrijver Paul van Loon organiseert een schrijfwedstrijd. Thema dit jaar is ‘Sport en Spel’ met als motto: Klaar voor de start!

t/m 13 okt. kinderboekenweek.nl

‘Zoek het uit!’ Weekend Tijdens het Weekend van de Wetenschap gaan de presentatoren van Het Klokhuis ‘on tour’ langs zeven science centra in het hele land. Daar vragen ze wetenschappers het hemd van het lijf, doen ze proefjes en gaan ze met hun fans op de foto. NEMO trapt zaterdag af met de ‘Klokhuis Vragendag’. Stel je vraag bij de Vraag-Maar-Raak-Balie, doe mee met de Klokhuisquiz en bekijk een van de spectaculaire demo’s. 5 en 6 okt. hetklokhuis.nl