Zach Galifianakis pest Justin Bieber

Acteur en komiek Zach Galifianakis maakt al een paar jaar de tegendraadse interviewserie Between Two Ferns. Hij vindt telkens nieuwe manieren om zijn gasten in verwarring te brengen en te beledigen: hij heeft geen stoel voor ze, kijkt ze niet aan, blaast kauwgombellen, leest zijn vragen voor, laat lange stiltes vallen of vergeet zelfs wie ze zijn. Een van de weinige die zich niet van de wijs liet brengen was Tina Fey, die Galifianakis ongenadig de les las.

Ook de kijker raakt in verwarring, want je mag nooit uitsluiten dat het van a tot z is gescript. Zachs laatste slachtoffer is Justin Bieber. Hij houdt het hoofd bewonderenswaardig koel, zelfs als de interviewer met zijn broekriem begint te zwaaien. Maar de daverende verrassing aan het einde is Bieber bijna teveel.

    • Herbert Blankesteijn