Twitterfittie met Kimmel

None

Als iemand in is voor een goede grap is dat Jimmy Kimmel wel: mensen op straat laten geloven dat ze de nieuwste iPhone mogen testen, terwijl het een oud model betreft, of mensen op een festival vragen naar optredens van niet bestaande bands. Om vervolgens de fictieve concertervaringen op film te krijgen. Kimmel nam vorige week woensdag rapper Kanye West op de hak, door citaten uit zijn veelbesproken interview met de BBC eerder deze maand, door kinderen te laten uitbeelden (bijvoorbeeld ‘ik ben een levende god’). Daar bleek West niet zo gecharmeerd van te zijn en begon Kimmel op Twitter aan te vallen. Dat zorgde voor hilarische televisie toen de komiek op televisie besloot te reageren op West.

De grote vraag is of deze ruzie echt is. Kimmel is en blijft een grappenmaker. Wie weet zit West in het complot. Is dat niet zo, dan levert deze twitterfittie genoeg stof voor het komende televisieseizoen.