Opinie

    • Ik

Mobiel

Vol goede moed stap ik de klas in om de grootste uitdaging in het hedendaagse onderwijs te tackelen: de mobiele telefoons. Omdat ik me had voorgenomen om snel aan de les te beginnen, verzoek ik de leerlingen hun telefoon toch vooral in hun tas te stoppen. Na wat gemor zijn alle apparaten opgeruimd. Blij dat

None

Vol goede moed stap ik de klas in om de grootste uitdaging in het hedendaagse onderwijs te tackelen: de mobiele telefoons. Omdat ik me had voorgenomen om snel aan de les te beginnen, verzoek ik de leerlingen hun telefoon toch vooral in hun tas te stoppen. Na wat gemor zijn alle apparaten opgeruimd. Blij dat ze zo snel mentaal afscheid hebben genomen van hun mobieltje start ik de les met de vraag: „Wie weet er nog wat een hotspotvulkaan is?” Waarop een jongen achterin de klas roept: „Een vulkaan met WiFi, meneer!”

Stefan Schaap

    • Ik