Killer-app voor Facebook

None

„Iedereen wordt moe van de trage officiële Facebook-app, dus waarom niet eens Klyph proberen: een nieuwe cliënt voor Facebook.” Ontwikkelaar Abewy windt er geen doekjes om: Klyph is dé killer-app voor Facebook, al geeft het verderop toe dat deze eerste versie verre van perfect is. En dat klopt, zo zijn er fouten die ervoor zorgen dat het nieuwsoverzicht niet laadt. Daarnaast is het gebruikers niet toegestaan om bijvoorbeeld anderen te taggen in berichten of om pagina’s te liken. De interface van Klyph is echter wel verfrissend eenvoudig, rustig en geeft foto’s – toch het meest belangrijke aan de Facebook-ervaring – veel meer ruimte. Klyph benut daarmee veel beter de mogelijkheden van het sociale netwerk dan de officiële Facebook-app zelf. Klyph is twee versies beschikbaar, de gratis en de pro-versie. Die laatste heeft dan ook geen advertenties.

Hans Klis

    • Hans Klis