Geen toyboy voor Jones

None

Wie hoopte dat de neurotische Bridget Jones na de boeken en de films nog lang en gelukkig leefde met haar Mark Darcy kan maar beter het nieuwe boek van schrijfster Helen Fielding in de schappen laten liggen.

In het derde deel van de reeks, Mad About The Boy dat op 10 oktober verschijnt, wordt de geliefde antiheldin weduwe. Maar dan wel een die ook op Twitter zit, meldt USA Today. Verschijnt Bridget Jones dagboek nu ook op een Tumblr of gewoon op Facebook? Fielding zelf beheert de Twitter-accounts voor haar personages uit de boeken: @bridgetjoneshf en @markdarcylegal. Hoewel die beiden sinds het begin van dit jaar niet meer actief zijn geweest, is de verwachting dat daar deze maand weer nieuw leven in wordt geblazen. Althans misschien niet in die van Mark Darcy.

Tot die tijd gaan fans op Twitter te keer tegen Fieldings keus om hem te vervangen met een veel jongere toyboy voor Jones.