Opinie

    • Ik

Haar

We hebben een paar mooie dagen in Zuid-Limburg en sluiten af met een diner bij een door ons zeer gewaardeerd restaurant. Het vegetarische gerecht met geitenkaas en spinazie is heerlijk, totdat er een dikke, lange, zwarte haar tevoorschijn komt. Ik laat de haar, ongemerkt, op de grond vallen. Ik ben blond, dus hij kan niet

None

We hebben een paar mooie dagen in Zuid-Limburg en sluiten af met een diner bij een door ons zeer gewaardeerd restaurant.

Het vegetarische gerecht met geitenkaas en spinazie is heerlijk, totdat er een dikke, lange, zwarte haar tevoorschijn komt. Ik laat de haar, ongemerkt, op de grond vallen. Ik ben blond, dus hij kan niet van mij zijn. De eetlust vergaat me.

Als mijn partner betaalt bij de balie, meld ik de haar bij de serveerster die afruimt. Ze zegt spontaan: „Jammer dat u de haar niet heeft bewaard, dan had u namelijk gratis een kopje koffie gekregen.”

Jacqueline van Alphen

    • Ik