Supershow

„Pieter Derks is een talentvolle, jonge cabaretier. Een die totaal onschuldig de meest vileine dingen zegt. Zijn voorstelling Van nature loopt tot en met april 2014. In de Kinderboekenweek sta ik met hem op het toneel in Amsterdam en in de herfstvakantie nog een keer in Eindhoven. Supershow heet onze voorstelling, en voor mij is dat de echte opening van de Kinderboekenweek. We hebben nu drie dagen gerepeteerd met een regisseur. Het gaat boven verwachting goed. Ik heb niet echt toneelervaring, maar ik lees natuurlijk veel voor op scholen. Ik ben niet bang om het woord te nemen ofzo. Op het toneel spelen we dat er een voorstelling begint, maar de acteurs zijn er nog niet en het decor is ook niet gearriveerd. De kinderen in de zaal hebben dat door, maar ik zogenaamd niet.”

Pieterderks.nl