Video: als Twitter-conversaties echte #gesprekken zouden zijn

De #hashtag op Twitter moet een van de meest gebruikte en gehate tekens zijn. Talkshowhost Jimmy Fallon en zanger Justin Timberlake maakten een filmpje: stel je voor dat we een écht gesprek in overvloedige hashtags zouden hebben, wat gebeurt er dan?

Still uit Late Night with Jimmy Fallon

De #hashtag op Twitter moet een van de meest gebruikte en gehate tekens zijn. Er zijn de mensen die weigeren het teken, dat het onderwerp van je Twitter-bericht moet aangeven, ooit nog te gebruiken. En er zijn de mensen die het maar al te graag gebruiken. Om zinloze toevoegingen te maken #lekker #dtv #zinin, om #helelangezinnentotéénhashtagtemaken, of om #iets #te #veel #hashtags #te #gebruiken #terwijl #ze #dan #ieder #nut #kwijtraken #lol.

Talkshowhost Jimmy Fallon en zanger Justin Timberlake maakten een filmpje. Stel je voor dat we een écht gesprek in overvloedige hashtags zouden hebben, wat gebeurt er dan?