‘NRC Amsterdam’: lees de eerste editie van de nieuwe wekelijkse bijlage online

De nieuwe wekelijkse NRC Handelsbladbijlage ‘Amsterdam’ wordt voortaan elke vrijdag verspreid. Deze week met onder andere een artikel over de toestand van het Spiegelkwartier, een restaurantrecensie van culinair journalist Joël Broekaert, een column van Marscha Holman en het afscheid van discotheek Dansen bij Jansen. Lees de hele eerste editie hier gratis.

Pagina 2 van de nieuwe bijlage

De nieuwe wekelijkse NRC Handelsbladbijlage ‘Amsterdam’ wordt voortaan elke vrijdag verspreid bij de exemplaren van NRC Handelsblad in Amsterdam en omstreken (en in de hele digitale oplage).

Deze week met onder andere een artikel over de toestand van het Spiegelkwartier, dat zware jaren beleeft, een restaurantrecensie van culinair journalist Joël Broekaert, die naar het favoriete restaurant van Rob Kamphues ging, een column van Marscha Holman en het afscheid van discotheek Dansen bij Jansen.

Bekijk hier de hele eerste editie gratis: