Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Documentaire over Doe Maar

Foto Pieter van Huystee
Foto Pieter van Huystee

Doe Maar: Dit Is Alles is de naam van een documentaire over popgroep Doe Maar die 28 september tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht in première gaat. De film, in regie van Martijn Nijboerin samenwerking met BNN, gaat in op de beginjaren, de onderlinge verhoudingen en de hysterie rond de band. Doe Maar was in de jaren ’80 erg populair. Naast muziek en archiefbeelden zijn er interviews met de muzikanten. De film draait vanaf 10 oktober in de bioscoop. (NRC)