Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Politiek

Kijk hier mee met de Algemene Politieke Beschouwingen

In Den Haag vindt vandaag en morgen het belangrijkste politieke debat van het jaar plaats: de Algemene Politieke Beschouwingen. Vandaag komen alle fractievoorzitters aan het woord. Kijk hier mee.

Tijdens de Beschouwingen leveren de fractievoorzitters traditioneel commentaar op de vorige week tijdens Prinsjesdag gepresenteerde Miljoenennota en zetten zij daar hun eigen alternatieven (tegenbegrotingen) tegenover. Morgen, opnieuw vanaf 10.30 uur, reageert premier Rutte.