Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Games

Gamer zonder benul

Presentator Conan O’Brien zit tegenwoordig op het obscure kabelkanaal TBS maar zet al zijn uitzendingen online. Sommige rubrieken zijn webseries op zichzelf geworden. Een van de leukste is Clueless Gamer waarin hij met frisse tegenzin games recenseert, in samenspraak met zijn wel deskundige collega Aaron Bleyaert. Een slimme formule, aantrekkelijk voor zowel gamers als digibeten.

Presentator Conan O’Brien zit tegenwoordig op het obscure kabelkanaal TBS maar zet al zijn uitzendingen online. Sommige rubrieken zijn webseries op zichzelf geworden. Een van de leukste is Clueless Gamer waarin hij met frisse tegenzin games recenseert, in samenspraak met zijn wel deskundige collega Aaron Bleyaert. Een slimme formule, aantrekkelijk voor zowel gamers als digibeten.

In de laatste aflevering bespreekt O’Brien de vorige week gelanceerde succesgame Grand Theft Auto 5, dat draait om het stelen van auto’s en andere criminele activiteiten. Conan kan geen honderd meter rechtuit rijden, maar ondanks zijn onhandigheid is hij duidelijk gecharmeerd van de vuistgevechten, de lapdances en het schieten met een raketwerper. Ook is hij aangenaam verrast dat hij na te zijn doodgeschoten onmiddellijk weer kerngezond het ziekenhuis uitloopt.