Kijken: een aandoenlijk duet tussen vader en dochter in pyjama

De vierjarige Adelaide Ames kon laatst niet slapen, ze was bang voor het vuurwerk dat ze dacht te horen. Haar vader greep heel slim in en zorgde voor afleiding, en wel met een roze ukulele en de klassieker ‘Tonight you belong to me’.

Ieder moment dat het meisje opnieuw vuurwerk lijkt te horen stopt ze abrupt met zingen, maar dat doet geen afbreuk aan dit aandoenlijke optreden. In tegendeel. Maar zodra ze haar angst een beetje lijkt te vergeten horen we pas wat deze jongedame echt in huis heeft, tegen het einde van het duet:

Het nummer dat de vader hier koos stamt uit al uit 1926, en kent vele uitvoeringen. Luister bijvoorbeeld naar de acteurs Zooey Deschanel & Ben Schwartz:

Of naar Steve Martin en Bernadette Peters:

    • Annemarie Coevert