Uitzendkracht Temp worker

Verbeek Broederij en Opfok, Zeewolde, juli 2012

Jesse werkt via een uitzendbureau als schoonmaker bij Verbeek Broederij en Opfok. Vier dagen in de week komt hij aan het eind van de productiedag de bedrijfsruimtes schoonspuiten. Voordat hij begint, moet hijdouchen en schone bedrijfskleding aan. Veel werknemers komen uit het pluimveerijke gebied rondom Barneveld en in hun vrije tijd zijn zij vaak hobbyboeren. Werknemers vormen daarom een extra besmettingsgevaar.

Verbeek Hatchery Holland, Zeewolde, July 2012

Jesse is employed as a cleaner at Verbeek Broederij en Opfok through a temp agency. He comes four days a week when production stops at the end of day to spray the workplaces clean. He has to shower and put on clean overalls before he starts. Many of the employees come from the poultry-breeding region around Barneveld and often keep a few animals themselves too. So employees can pose an extra contamination risk.