Quarantaine Quarantine

Verbeek Broederij en Opfok, Zeewolde, juli 2012

Met het oog op besmettingsgevaar is er in de kantine een speciale rookcabine gebouwd. Het is voor personeel tijdens werktijden namelijk niet toegestaan om naar buiten te gaan voor een rookpauze. Het bedrijf is hermetisch afgesloten van de buitenwereld om besmettingsgevaar te minimaliseren. Daarnaast heerst er in het hele bedrijf kunstmatige overdruk zodat er geen vervuilde lucht binnen kan komen.

Verbeek Hatchery Holland, Zeewolde, July 2012

A special smoking cabin was installed at the canteen to prevent contamination: staff are not allowed to leave the premises for a smoke during working hours. The company is hermetically sealed from the outside world, to minimize the risk of infection. In addition, the air pressure is kept artificially high throughout the complex to stop contaminated air entering.